Initiatieven op de kaart

We ontdekken mondjesmaat dat er best een aantal initiatiefnemers aan het starten zijn. Iedereen die zich aanmeld wordt krijgt een plekje op de website, en nu ook op een kaart! Zo kunt u snel zien waar zich het dichtstbijzijnde initiatief bevindt.

[google_maps id=”213″]

Eén antwoord op “Initiatieven op de kaart”

  1. Ik heb met enthousiasme in het magazine Brouw gelezen over de initiatieven. Ik ben sinds mei een amateur brouwer met een Braumeister 50 liter en 4 temperatuur gecontroleerde gistingsvaten van Grainfather. Mijn eerste biertjes (ondergisting…pils..) werden door vrienden en bekenden goed ontvangen en inmiddels zijn we verder met vier nieuwe boven gegiste brouwsels. Heel graag kom ik ik contact met een hopteler uit de buurt. Onze amateur brouw locatie zit in Sint Michielsgestel, Noord Brabant en ik wil graag verder met lokale producten. Sowieso omdat we onze recepten commercieel willen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *